CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

luticus 
	    	Utilizator

luticus 
	    	Utilizator	    

Doar avocatul ii poate acorda asistenta juridica.
Procurorul nu poate permite decat la avocat intrucat asa cere legea.
~ final discuție ~
 daviddaniel	                   

Te poți reprezenta singur într-un proces penal? Dacă da, ai dreptul să soliciți procurorului să participi la ridicarea probelor (înscrisuri ... (vezi toată discuția)
	                    daviddaniel	                   

Te poți reprezenta singur într-un proces penal? Dacă da, ai dreptul să soliciți procurorului să participi la ridicarea probelor (înscrisuri ... (vezi toată discuția)

Ionut61	                   

Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! Am fost condus la inml mi s a luat probe de sange si urina a venit rezultatul la fel pozitiv, ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut61	                   

Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! Am fost condus la inml mi s a luat probe de sange si urina a venit rezultatul la fel pozitiv, ... (vezi toată discuția)

viorelv	                   

Persoană vătămata poate asista la audierea martorului in cursul UP si sa adreseze in mod direct întrebări acestuia? (vezi toată discuția)
	                    viorelv	                   

Persoană vătămata poate asista la audierea martorului in cursul UP si sa adreseze in mod direct întrebări acestuia? (vezi toată discuția)