avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa si recrutarea pt strainatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa si recrutarea pt strainatate

Buna ziua,
am un PFA , cod CAEN :"recrutare si management forta de munca" si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei discuta posibila angajare cu ei. Eu nu fac contract cu candidatii, ci doar cu firma care ma plateste. Intrebarea este: poate fi considerata "selectie si plasare" forta de munca, in intelesul Legii 156/2000 atata timp cat eu nu fac plasare? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract pfa cu firma de recrutare din strainatate. AndreiAndreea AndreiAndreea Buna ziua, Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei ... (vezi toată discuția)
Exemple de contracte danies danies Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte: 1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce cod caen si ce autorizatii ar fi necesare pentru ... ibo3x ibo3x Buna ziua, Ce cod CAEN si ce autorizatii ar fi necesare pentru o firma care preia informatiile despre potentiali candidati pentru navale de croaziere, nu ... (vezi toată discuția)