Buna ziua,as vrea sa stiu ce pot pati avand in vedere urmatoarele: am cunoscut in urma cu 4 ani o femeie din suedia cu care am inceput o relatie la disanta ..in decursul a 3 ani mi a trimis anumite sume de bani care au ajuns la un total de 60000euro,mentionez ca mi a trimis din proprie iniitiativa dar ca la sfarsitul relatiei am inceput sa o mint ca am diverse probleme de sanatate si aminsinuat ca as avea nevoie de bani,acum amprimit o citate de la politie sa ma prezint in calitate de martor la un proces penal si cand am sunat mi au spus cacineva ma acuza de inselaciune..ce ar trebui sa fac?sa ma duc cu un avocat?pot face inchisoare pt asta?Va multmesc
Depinde daca i-a promis sau nu ceva femeii care a trimis. Daca a cerut banii pt ce a zis nu vad inselaciunea. Daca a spus ca este bolnav dar in fapt, nu era. Poate constitui elementele infractiunii. Altfel nu vad decat un drept de creanta. La urma urmei s-au vazut, intalnit. Era constienta de riscul asta. Nu i-a cerut pentru o afacere sau asociere si dupa a lasat-o balta.