avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Date din intampinare gresite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Date din intampinare gresite

Buna ziua,puteti va rog sa imi spuneti daca ma poate ajuta pe mine ca reclamant,ca unele date din intampinarea paratului sunt gresite,mai precis, nu corespund cu datele din procesul verbal incheiat de agentul constatator?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
alexxS, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexxS , utilizator 17:48, 17 Ianuarie 2015
Chiar nu conteaza ce sustine paratul in intampinare. Procesul-verbal de constatare a contraventiei si probele administrate in cauza sunt relevante pentru judecator in pronuntarea solutiei.
Am inteles.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat cu judecata ionut2994 ionut2994 Intr-o seara sa intamplat sa am o altercatie cu un anume domn insa in final nu sa intamplat nimic pentru ca acesta a fugit.a doua zi respectivul sa dus la ... (vezi toată discuția)
Valoarea unei incheieri. moraru alexandru moraru alexandru In timpul unui proces la o plangere contraventionala ,instanta a stabilit prin incheiere ca\" I.J.P. nu a depus in termen intampinarea\" si a decazut din ... (vezi toată discuția)
Poate fi motiv de anulare a procesului verbal? doberv doberv un politist de la rutiera m-a oprit si sanctionat pentru ca duceam un prieten fara sa pun ceasul. intrebarea mea e urmatoarea: politistul dupa ce a treecut ... (vezi toată discuția)