avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura contestatie martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura contestatie martor

Buna ziua,

1.pot contesta martorul in cazul unui partaj avand in vedere faptul ca,nu cunosc acest martor?
care este legea care-mi permite acest lucru?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:23, 17 Ianuarie 2015
puteti sa luati masuri impotriva lui daca vedeti ca face declaratii mincinoase. avocatul dvs, ii poate pune anumite intrebari din care sa rezulte ca martorul este strain de situatie, doar a invatat pe de rost speech-ul
Puteti solicita instantei sa cenzureze declaratia martorului daca situatia de fapt povestita de acesta nu este conforma realitatii,sau daca se incurca in declaratii,este subiectiv,povestea relatata nu este plauzibila.Nu aveti un text de lege care sa va permita acest lucru,depinde si de judecator de restul probelor administrate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As avea nevoie de un sfat cum as putea gasi un avocat bun pentru ... p649 p649 As avea nevoie de un sfat Cum as putea gasi un avocat bun pentru o cauza civila in care ma lovesc de niste martori mincinosi? Cauza este pe rolul unei ... (vezi toată discuția)
Partaj + martor angajat mai brokenangel brokenangel buna ziua, va rog mult lamuriti ma si pe mine intr o problema . ma aflu in proces de partaj cu fostul sot , ni s au acceptat 3 martori si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi in procesul penal Buna ziua,sunt parte vatamata intr-un proces penal aflat in faza de cercetare.Martorii pe care i-am numit in plangere,9 la numar,fac front comun cu agresorul ... (vezi toată discuția)