avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj + martor angajat MAI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj + martor angajat MAI

buna ziua, va rog mult lamuriti ma si pe mine intr o problema .

ma aflu in proces de partaj cu fostul sot , ni s au acceptat 3 martori si as vrea sa stiu daca se poate ca un angajat al s.a.s.i din cadrul mai sa fie martor in acest proces.

ma deranjeaza acest personaj intr u cat acesta nu are habar de nimic, este un vecin al fostului sot care pare sa fie de meserie martor si spun asta pentru ca se prezinta in calitate de martor la absolut toate divorturile care survin intre prietenii comuni ..

nu ma cunoaste,nu stie absolut nimic despre mine sau relatia cu fostul sot si nu suport gandul ca va veni sa vb despre noi ba mai mult sunt convinsa ca va minti in tot ce va spune ce pot face in acest caz sa ma apar?

au voie sa fie martori in procese civile cadrele militare ?
daca nu ce lege pot invoca?

multumesc !
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 09:19, 11 Martie 2015
pERSOANA RESPECTIVA POATE FI AUDIAT CA MARTOR,DVS SAU AVOCATUL DVS PUTETI SOLICITA INSTANTEI DUPA AUDIERE sa cenzureze declaratiile acestuia ca fiind subiective,instanta in functie de probele administrate,situatia de fapt ce rezulta din dosar putand sau nu sa admita solicitarea .
Au voie să fie martori cadrele militare, în particular, mai ales dacă nu aţi avut tangenţă cu instituţia unde lucrează sau nu v-a instrumentat dânsul o reclamaţie, cerere, etc.
Legea prevede anumite restricţii pentru funcţionarii publici, medici, preoţi, care prin statutul lor, deţin date confidenţiale.
Martorii pot fi martori direcţi sau indirecţi.
Chiar dacă nu vă cunoaşte, dânsul va recita în faţa instanţei ce i-a povestit fostul soţ, este martor indirect.
Ca să vă apăraţi, trebuie să-i puneţi întrebări încuietoare, cu care să-l daţi de gol. Numai la faţa locului puteţi face asta, în timpul declaraţiei sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. fostul soț mi-a intentat proces pentru stabilire ... Ioana L. Ioana L. Bună ziua. Fostul soț mi-a intentat proces pentru stabilire program de vizitare copii. În cadrul audierii probei cu martori fostul sot a propus ca martor o ... (vezi toată discuția)
Marturia mincioasa in fata instantei sperantagabi sperantagabi Faptul ca amantul sotiei vine ca martor intrun proces de divirt in care declara ca sotia mea ar fi fost agresata fizic si ca separarea sotiei de mine sar fi ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a contractului de vanzare -cumparare ana1265 ana1265 Buna ziua, Poate fi atacat un contract de vanzare cumparare imobil in instanta? Am cumparat o casa impreuna cu fostul meu sot in anul 1995, (la aproape 5 ... (vezi toată discuția)