avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... As avea nevoie de un sfat Cum as putea gasi un avocat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

As avea nevoie de un sfat Cum as putea gasi un avocat bun pentru ...

As avea nevoie de un sfat
Cum as putea gasi un avocat bun pentru o cauza civila in care ma lovesc de niste martori mincinosi? Cauza este pe rolul unei instante din alt judet in care am domiciliul, iar avocatul partii adverse este foarte acid in instanta. Deci caut un avocat care sa fie foarte bun si pe pledoarie in instanta. Ceva sfaturi de care sa tin cont ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:00, 14 Iunie 2022
Cred că avocați buni sunt multi!!Important ar fi să dovediți în instanta ce considerați că e corect!!Împotriva martorilor mincinoși,puteți face plîngere penală!!
Contează foarte mult obiectul litigiului.
Cea mai mare problemă în România este aceea ca în justiția din România se adresează întrebările prin președinte. Se diminuează foarte mult din forță întrebării și din forță avocatului.
Și mai sunt probleme în afara de aceasta.

Sunt si situații în care martorii mint și instanta își da seama dar ii convine.
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:



Sunt si situații în care martorii mint și instanta își da seama dar ii convine.

Cam asa este si aici. Tocmai de aceea avem nevoie de un avocat bun care sa inlature acesti martori din probatoriul partii adverse. Obiectul litigiului este partaj judiciar.
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
p649, utilizator
Trebuie făcută o coroborare a probelor.
Trebuie analizat tot dosarul de avocat.

Este o operatiune avocatiala complexa.
Daca au fodt audiati nu aveti cum sa-i mai indepartati.La final se pot pune concluzii încercând sa dovediti că declarațiile sunt subiective,nu reflectă realitatea dar e complicat.Mai bine va concentrati pe probele dvs...

Alte discuții în legătură

Va fi ultimul termen sau instanta va mai da inca un termen pentru punere de concluzii ? oanaportar oanaportar - la urmatorul termen de judecata intr-un proces penal vor fi audiati ultimii martori. - acest termen va fi si ultimul din dosarul penal ? sau se va mai ... (vezi toată discuția)
Opunere la martorul propus szebeni arthur szebeni arthur buna seara, sunt reclamant intr-un proces civil,paratul si-a numit un martor cu care eu sunt in relatii de dusmanie(de ani de zile in procese penale cand ... (vezi toată discuția)
Pledoarie mincinoasa km km Sunt intr-un proces de iesire din indiviziune. Avocatul partii adverse da dovada de o lipsa totala de deontologie profesionala si caracter, spunand numai ... (vezi toată discuția)