avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA intracomunitar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA intracomunitar

Buna seara,

am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea problema : PFA-urile care presteaza servicii pentru o firma din UE, trebuie sa se inscribe si intracomunitar? Deoarece a intrebat la ANAF si raspunsul a fost unul negativ.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Servicii intracomunitare dewa dewa Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: o societate din romania presteaza servicii pentru o firma din ungaria. Intrebarea ar fi ce presupune acest lucru? ... (vezi toată discuția)
Pfa prestator de servicii intracomunitare Elore Elore Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma lamureasca si pe mine cineva in urmatoarea problema. Am un PFA inregistrat in Registru Operatorilor intracomunitari, ... (vezi toată discuția)
Plati catre tari din afara ue AlinaStart AlinaStart Buna seara, Am urmatoarea situatie: O firma neplatitoare de TVA, cu impozit 3% pe venit, cod CAEN 6311 a achizitionat din Australia, prin plata cu cardul ... (vezi toată discuția)