avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatii srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatii srl-d

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti daca un SRL-D are obligatia "să depună la O.T.I.M.M.C în a cărui rază de competenţă îşi are sediul, situaţiile financiare semestriale şi anuale, cu dovada înregistrarii acestora la autorităţile competente, precum şi un raport semestrial de progres, pe o perioadă de 3 ani, începând cu anul în care s-a obţinut ajutorul nerambursabil." si in cazul in care nu a accesat fonduri de la stat si nici macar nu a apelat la credit.

Va multumesc si astept raspunsul dvs!

Alte discuții în legătură

Situatii srl-d onimada onimada Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un SRL-D are obligatia \\"să depună la O.T.I.M.M.C în a cărui rază de competenţă îşi are sediul, situaţiile ... (vezi toată discuția)
Depunere situatii onimada onimada Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un SRL-D are obligatia \\"să depună la O.T.I.M.M.C în a cărui rază de competenţă îşi are sediul, situaţiile ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a fi srl-d catalinapr catalinapr Este adevarat ca daca nu faci angajari la cel tarziu 60 de zile de la infiintarea srl- d, iti pierzi statutul de debutant? (vezi toată discuția)