avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Comertul cu amanuntul la targuri
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Comertul cu amanuntul la targuri

Buna ziua.

Am deschis un PFA in dorinta de a comercializa bauturi/sucuri naturale obtinute din fructe, momentan doar la targuri, expozitii. Activitatea nu se va desfasura la sediul social.
Sunt la pasul de a fiscaliza casa de marcat, insa cred ca nu am ales codul caen corespunzator. In acte figureaza codul : Comertul cu amanuntul al bauturilor in magazine nespecializate.
Pentru fiscalizarea casei de marcat in cazul in care activitatea nu se desfasoara la sediu (comert ambulant/volant) am vazut ca sunt necesare anumite coduri Caen.
Mentionez ca initial am ales codul caen : 4781-Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete insa la ONRC mi s a cerut curs de igiena si 2 ani de experienta ca lucrator comercial (pentru produsele alimentare) desi eu nu comercializez asa ceva si l-am schimbat cu cel mentionat mai sus. :)
Ma puteti ajuta cu un Cod Caen mai potrivit?

Alte discuții în legătură

Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Comerciant ambulant alex_16mai alex_16mai ce trebuie sa indeplineasca o persoana fizica pentru a putea comercializa popcorn in parcuri, targuri si alte locatii? sper sa nu para o intrebare pusa aiurea! ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)