avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comert in targuri si piete
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comert in targuri si piete

rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ostafi Daniel Adrian , Consilier juridic 17:45, 30 Martie 2011
pt comert in targuri si piete aveti pe codul caen asa:
Cod caen - 478 Comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri sipiete
4781 Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete
4782 Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, chioscuri si piete
4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse

daca aveti unul din aceste ob de activitate in lista obiectelor dvs de activitate secundare, nu trebuie sa mai modificati nimic.
si da, trebuie sa aveti casa de marcat.
in primul rand nu ati precizat daca sunteti societate comerciala sau PFA/IF/II
Daca sunteti SC nu este de ajuns sa aveti codurile CAEN in obiectul secundar de activitate, trebuie sa le si declarati la ORC in baza L359/2004 (declaratie model 2 daca nu mai aveti nimic declarat la beneficiar) in cazul in care mai aveti si alte activitati la beneficiar le adaugati si pe cele de ambulant intr-o declaratie model 3)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Cod caen anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Stie cineva de ce cod caen (numar sau denumire )este nevoie pt a putea face vanzare cu amanuntul ambulatoriu.Adica fara punct de lucru? (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)