avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire student
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire student

Buna seara !
Fiul meu este student si locuieste singur in Constanta intr-un apartament aflat in proprietatea mea . Beneficiaza de vreun ajutor pentru incalzire pe timp de iarna ? In ce lege sunt mentionate criteriile de acordare a subventiei si actele necesare ?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 20 Ianuarie 2015
Familiile şi persoanele singure cu venituri reduse pot să beneficieze în perioada sezonului rece de ajutoare pentru acoperirea integrală/parţială – de la bugetul de stat şi/sau de la bugetul local – a cheltuielilor pentru încălzirea locuinţei, potrivit Ordonanţei de urgenţă nr. 70/2011.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei (2014-2015) – informaţii utile
[ link extern ] /

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire cu gaze naturale! king king Buna ziua! Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare! Am facut separare de gaz,mi-am montat centrala termica dar inca nu a dat drumul la ... (vezi toată discuția)