avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat partaj judiciar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat partaj judiciar

Buna,va rog daca stie cineva sa ne recomande un avocat foarte bun in legat de partajul judiciar;divortul s-a pronuntat,este vorba despre partaj(imobil cu credit "prima casa"si bunuri comune)-ne intereseaza sa fie un avocat care chiar a avut rezultate in acest sens,care stie ce are de facut si nu trebuie sa-l tot sunam sa-l rugam de nu stiu cate ori sa faca ceva(pentru care a fost de fapt platit);mentionez ca una din parti,fosta sotie,nu e o persoana de inteles,nu se poate discuta cu ea si ajunge la vreun numitor comun si de aceea sotul si-a angajat un avocat care sa-l reprezinte(insa acesta de mai bine de 6 luni nu a facut nimic);asadar,va rugam,care stie un avocat bun in acest sens(de preferat sa fie din Alba Iulia sau Sibiu)si care sa nu ia pielea de pe om ,va rugam sa ni-l recomandati;multumim,o seara buna tuturor!
Pe forum nu se fac recomandari cu trimitere la persoana, regret. Aveti alte variante de a cauta consultanti pe bursa consultantilor sau, poate, o recomandare din orasul dv. ar fi indicata.
Totusi, si ieftin si rapid si bun si fara sa depuneti dv. efort... e utopic, va dati seama.
Onorariul depinde de multe lucruri, printre care si de implicarea clientului; de asemenea, un partaj inseamna o colaborare constanta client-avocat, caci clientul pune la dispozitie probele, clientul poate aduce contraprobe, clientul poate clarifica o situatie de fapt reiesita la interogatioriu sau dintr-o intampinare...

A fost introdusa actiunea?

Am pus intrebarea de mai sus ca sa ducem discutia spre o zona mai compatibila cu regulamentul forumului si ca sa va ajut sa intelegeti, daca e cazul, situatia. Daca doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine imi poate recomanda un avocat alba iulia carmen marian carmen marian Buna ziua. Cine imi poate recomanda un avocat bun din Alba Iulia pentru Curtea de Apel. Avem niste probleme foarte serioase cu un domn care si-a ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat definitiv alba iulia Tetelu1980 Tetelu1980 Bună ziua, Cu privire la subiectul deschis în topicul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să divorțez, însă soțul nu. suntem ... Simionaș Simionaș Bună ziua! Aș dori să divorțez, însă soțul nu. Suntem despărțiți de 4 ani și avem un apartament 4 camere în care locuiește doar el. Eu stau cu ... (vezi toată discuția)