avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repausul saptamanal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repausul saptamanal

Buna ziua,

am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare - cf Codului Muncii art 137 alin 4-5, repausul saptamanal nu poate fi acordat mai tarziu de 14 zile. Exista vreo alta completare, lege, care sa poata acoperi situatia in care nu se poate acorda repausul dupa 14 zile? In conditiile in care aceste zile sunt platite dublu?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 20 Ianuarie 2015
Articolul invocat de dvs se aplica in anumite situatii .

Nu exista text de lege care sa prevada altceva decat este mentionat in Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie iscir nelugigi nelugigi Buna seara. Lucrez in service utilaje alimentare profesionale ca tehnician service. Pana zilele acestea, lucram doar electric si mecanic. Astazi, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Contract de muncă Ionuț Cătălin2020 Ionuț Cătălin2020 Bună seara , am o nelămurire , lucrez într-o companie foarte mare având următorul program 6+2( 6 zile lucrez + 2 libere ) , prind și sâmbete și ... (vezi toată discuția)
Plata salariu myrya myrya este obligatoriu ca sambetrele lucrate sa fie platite dublu? (vezi toată discuția)