Relativ la un articol aparut recent in Capital "contabilii-scapa-de-concurenta-contractele-se-pot-incheia-doar-cu-profesionisti" as dori sa stiu cum mai pot eu sa imi sustin activitatea ca PFA cu inca o plata in plus. Pentru ca am nevoie de cineva sa ma ajute la evidenta contabila si la ceea ce tine de asta (declaratii, de exemplu).
Eu nu am citit articolul, dar nu inteleg care ar fi plata in plus, daca oricum aveti nevoie de contabil.Legea contabilitatii s-a modificat in sensul ca nu se mai pot incheia contracte civile intre contabili si firme, dar contabilul poate fi angajat sau poate fi contabil autorizat , expert contabil autorizat si atunci incheiati un contract de prestari servicii iar contabilul isi plateste impozitele. Succes!
Reformulez, ca PFA este obligatoriu sa angajez un contabil? Activitatea mea este foarte mica si pentru tinerea evidentei doar apelam la cineva de specialitate ca sa ma ajute cu asta.
Contabilitate ong
Keyla
Buna ziua.M-ati ajutat cu sfaturi extrem de utile si pentru asta va multumesc.Am reusit sa duc la capat infiintarea unei asociatii a parintilor copiilor unei ... (vezi toată discuția)