av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 lemia50 
	    	Utilizator

lemia50 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Vasile75	                   

Cum se stabilește Pensia de întreținere pt doi copii?
Ce înseamnă \"până\" la 1/6 ?
Adică un judecător poate da plafonul maxim de 1/6 sau chiar mai ... (vezi toată discuția)
	                    Vasile75	                   

Cum se stabilește Pensia de întreținere pt doi copii?
Ce înseamnă \"până\" la 1/6 ?
Adică un judecător poate da plafonul maxim de 1/6 sau chiar mai ... (vezi toată discuția)

Ramona 12	                   

Ce pensie alimentara trebuie sa dea prietena mea dacă în urma divortului fosta soacra dorește sa aibă grija de nepoata ei cu grad de handicap motor sever ... (vezi toată discuția)
	                    Ramona 12	                   

Ce pensie alimentara trebuie sa dea prietena mea dacă în urma divortului fosta soacra dorește sa aibă grija de nepoata ei cu grad de handicap motor sever ... (vezi toată discuția)

delotilia	                   

Buna ziua. As dori sa stiu care este, in cazul unui divort cu minori, procentul din salariul tatalui la care are dreptul minorul in cazul in care acesta ramane ... (vezi toată discuția)
	                    delotilia	                   

Buna ziua. As dori sa stiu care este, in cazul unui divort cu minori, procentul din salariul tatalui la care are dreptul minorul in cazul in care acesta ramane ... (vezi toată discuția)