avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pfa si indemnizatia de crestere pt copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pfa si indemnizatia de crestere pt copil

Buna seara! Am nevoie de un raspuns...Din data de 1 sept 2014 am un Pfa, cu impozitele platite, insa nu mi-a zis nimeni, si mi-a omis si mie sa inchei un contract cu CAS-ul. Mai beneficiez de indemnizatia de copil dc se va naste in noiembrie? La impozite am 1 an, insa la sanatate nu.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: AlexandraBor , utilizator 00:07, 26 Ianuarie 2015
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2015
AlexandraBor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie crestere copil? saramari saramari Am contract de munca din data de 3 aprilie determinat pe 3 luni dupa care am semnat pe cel nedeterminat .sunt insarcinata si nasc in luna martie , contractul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alina444 alina444 In cazul in care nu am nici un venit, ce indemnizatie primesc pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)
Sarcina fara indemnizatie dcxkmc dcxkmc Buna ziua, daca ma puteti ajuta, eu lucrez doar de 4 luni, iar sotia mea in ultimele 12 luni a avut o perioada de 6 luni in care nu a lucrat in Romania, iar ... (vezi toată discuția)