avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc

Copilul meu implineste 2 ani pe 04.04.2015.
Eu am fost chemata la servici si am acceptat pe pe 01.02.2014.
Indemnizatia pentru cresterea copilului o primesc in general pe data de 9 la inceputul fiecarei luni.Vreau sa stiu daca in FEBRUARIE mai primesc indemnizatia si alocatia copilului de 200 ron?*(mentionez ca am inceput sa primesc indemnizatia ccc incepand cu iulie 2013(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:00, 24 Ianuarie 2015
daca incepeti lucrul cu data de 01.02.2015 nu veti mai primi indemnizatia pe luna februarie insa alocatia va fi de 200 de ron pana in luna in care copilul implineste 2 ani.Si eu am trecut printro situatie similara .
1. In februarie veti primi indemnizatia pentru CCC pe luna ianuarie 2015.

2. Alocatia de stat pentru copii o primiti in continuare, indiferent de situatia in care va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor banesc danbuza danbuza Soția tocmai a nășcut. Are grad de handicap grav și doresc să știu dacă statul îi mai oferă vreun ajutor bănesc pentru creșterea copilului pe ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie ccc adinamihalache adinamihalache LA MULTI ANI!tuturor doamnelor.Pe 2 martie baietelul meu a implinit 2 anisori,cum primesc indemnizatia luna aceasta?Am incercat sa intreb la AJPS dar nu imi ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare?daca am luat concediu ptr.crestere copil de un an de zile,copilu poate beneficia in continuare de alocatia de 200 ron? (vezi toată discuția)