avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Modificare a codului penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Modificare a codului penal

Buna ziua, am auzit cum ca exista un proiect privind modificare codului penal. Stie cineva despre ce e vorba?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 25 Ianuarie 2015
Prin Hotărârea nr. 25 din data de 8 ianuarie 2015, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, cu observaţiile formulate de Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurori castelana castelana Buna ziua! Spuneti-mi va rog, cine controleaza activitatea procurorilor si conform carei legi? Va multumesc (vezi toată discuția)
Legea 178/1997 - proiect de modificare a legii initiat de ministerul justitiei Laura Ciobeica Laura Ciobeica Ministerul de Justitie a initiat un proiect de lege pentru modificarea Legii nr. 178/1997 pentru autorizarea si plata interpretilor si ... (vezi toată discuția)
Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)