avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am preluat o firma de taxi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am preluat o firma de taxi

Bună ziua, am preluat o firma de taxi, sotul este administrator ,eu sunt contabila, as vrea sa tin contabilitatea primara ,am fost plecata 10 ani din tara ,si nu prea mai sunt la zi cu schimbarile din codul fiscal, etc. încasările se fac prin bon fiscal, la sfârșitul zilei se descarca un raport Z ,cum se inregistreaza în e factura ? Vreau sa preiau și contabilitatea de la fosta contabila a societatii respective ,dar am inteles ca trebuie sa ne înregistrăm pe Anaf in E factura , Mulțumesc .
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune pe baza monetarului loredana.m loredana.m Buna seara, am preluat firma de la tatal meu acum o luna. La data preluarii aveam un stoc de 12000, problema este ca valoarea stocului la sfarsitul fiecarei ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Email angajat Ptvbm Ptvbm Am avut un angajat care zilnic ne trimitea situatia încasărilor și a plăților pe email. Ea ținea și contabilitatea primară . Pentru vânzările ... (vezi toată discuția)