avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 300 la trimestrul 3 2014
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 300 la trimestrul 3 2014

In decontul din trimestrul 3 am omis incasarea unei facturi prin banca,pot sa trec la randul 16 din decontul trimestrului 4 suma acelei facturi?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 19:45, 26 Ianuarie 2015
Eu as trece incasarea pe un cont de regularizare si asi achita factura pe 1 a lunii urmatoare.
Sunt sanse mai mari sa treaca operatiunea neobservata iar riscurile sunt aceleasi.
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2015
ContSters256771, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Completare d300 si d394 - facturi de retur LuceNera LuceNera Buna ziua si Hristos a inviat! Am si eu o problema in completarea D300 si D394 si sper sa ma lamuriti si pe mine. Sunt persoana fizica autorizata, ... (vezi toată discuția)
Refacturare energie electrica ZINCA MARIA ZINCA MARIA Buna ziua. In cladirea care imi apartine am mai multe birouri inchiriate, cu contract de inchiriere, si trebuie sa le facturez utilitatile. La ce pret pot ... (vezi toată discuția)