avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achiziționarea unei mașini de la o persoana ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achiziționarea unei mașini de la o persoana fizică,din Germania,pentru firmă

Se poate achiziționa un autoturism de la o persoana fizică din Germania,pe firma? Dacă da,ce ar trebui sa am în vedere?! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:18, 25 Ianuarie 2015
Se poate. Sa aveti toate actele masinii, Carte, talon, documente de provenienta, certificat fiscal ca persoana nu are datorii.
Deci plata ar trebui făcută din contul firmei în contul persoanei respective,dar întâi de a cumpăra masina îmi trebuie certificatul lui fiscal,am înțeles bine?!@CristinaPaisa
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2015
DanielRoman92, utilizator
Puteti sa faceti plata cum doriti, va trebuie certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism tiberiussly tiberiussly Doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica care la rindul ei a cumparat aceasta masina la o licitatie publica de la un SRL. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in strainatate elenaliliana2012 elenaliliana2012 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu demersurile legale pentru urmatoarea situatie, am un autoturism luat in leasing al carui utilizator era firma ... (vezi toată discuția)
Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)