avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... temei legal cerintei de cerere schimb de tura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

temei legal cerintei de cerere schimb de tura

1)am un grafic de lucru
2)am nevoie de o zi libera in care lucrez
3)mi se cere o cerere de schimb de tura in care mentionez cand si cu cine fac rocada
4) mi se cere motivul si scriu : "motive personale de familie"
5) o aproba : sef asistenti medicali(cel care executa si graficul) ,sef sectie medic, director de ingrijiri, si surpriza managerul o respinge. Motiv: insuficient motivul trecut la cerere. Adaug: aniversarea zilei de nastere a tatalui. Surpriza - orespinge din nou. Merg personal la manager si intreb de ce?. Raspuns: Sa mai trec ceva la motiv. Intreb: Din ce categorie sa fie motivul? Vine o eschivare si ma intreaba daca nu stiam de ziua tatalui inainte de realizarea graficului de lucru. Iar eu raspund : Nu stiam ca vin la aniversare toti din neam din toate colturile tarii. Ma timite sa pun din nou la mapa cererea. Cu greu o aproba cu o semnatura dar fara sa treaca "se aproba" . INTREBAREA mea : ESTE CORECT TOT ACEST TEATRU PENTRU O NENOROCITA DE CERERE CARE DUPA PAREREA ME NICI NU AR TREBUII SA AJUNGA LA MANAGER. vA ROG UN RASPUNS SOLID SA POT SA LE "DAU CU EL IN CAP". MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Solicit sprijin urgent ContSters23466 ContSters23466 In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu odihnă fără niciun răspuns Daniel_33 Daniel_33 Buna seara, Îmi cer scuze pentru ora la care vă scriu, dar am rugămintea de a mă sprijini și de a mă clarifica în legătură cu următorul aspect: - ... (vezi toată discuția)
Ore maxime pentru carzi in spitale alexdante alexdante salut ! sunt nou aici si am o intrebare care m-a determinat sa mi creez un cont. Sper sa gasesc raspunsul pe acest forum. intrebarea mea este urmatoarea: are ... (vezi toată discuția)