avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ape Concesionate...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ape Concesionate...

Buna ziua,
As vrea sa stiu,daca poate cineva sa-mi spuna de unde anume sa gasesc un tabel nominal cu toate apele de pe teritoriul Romaniei,CONCESIONATE si de catre cine sunt concesionate.
De asemenea,as dori sa stiu care sunt toate apele de pe teritoriul Romaniei,in care se poate pescui pe baza unui permis ANPA de pescuit recreativ-sportiv, emis in baza Legii nr.317/2009 si OUG nr.28/2008.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Valabilitate permis de pescuit Adrian Cernatescu Adrian Cernatescu Avand in vedere ca pe un permis de pescuit eliberat de AJVPS Fagaras , scrie ca este eliberat de ANPA si ca se poate pescui pe in orice habitat natural din ... (vezi toată discuția)
Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Cum e cu pescuitul in perioada de prohibitie? klaus86 klaus86 Constituie infractiune: pescuitul electric, cu materii explozive ori cu substante narcotice; pescuitul reproducatorilor in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)