avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro Imagini de la Seminariile Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

Imagini de la Seminariile Avocatnet.ro


Un film de la seminarii, precum si parerea unora dintre participanti, la pagina de mai jos
seminariileavocatnet.ro /

Seminariile Avocatnet.ro dupa 6 luni de la momentul lansarii
"Asa s-ar defini invatatura. Sa intelegi, privind intr-o lumina schimbata ceva ce stiai deja de multa vreme". Doris Lessing spunea acest lucru. Apoi a castigat premiul Nobel pentru literatura. Semn ca avea ceva dreptate in privinta invataturii si a luminii in care trebuie privita ca sa ii intelegi cu adevarat menirea.

Seminariile Avocatnet.ro au aparut intr-un moment in care aveam nevoie sa trecem dincolo de granitele internetului si sa intalnim, fata in fata, membrii comunitatii Avocatnet.ro. Am incercat sa aducem vorbitori importanti, am incercat sa oferim cele mai bune sali de conferinta. Atunci cand am organizat fiecare dintre evenimentele incluse sub sigla "Seminariile Avocatnet.ro" ne-am gandit ca oamenii trebuie sa plece cu sentimentul ca au invatat ceva din orele petrecute acolo.

Apoi, am realizat ca lucrul cel mai important pe care il oferim este posibilitatea de interactiune intre oameni. Experiente diverse au generat intrebari si raspunsuri dintre cele mai interesante. In cele mai multe cazuri, lectorii au vorbit despre experienta lor practica si nu despre lucrurile pe care le-au citit in carti. Iar mapele participantilor au inclus, pe langa materialele de seminar, si carti oferite de partenerii Seminariilor Avocatnet.ro.

"Impartasim experiente". E cel mai bun lucru pe care il poate oferi o comunitate. Sentimentul ca si altii trec prin aceleasi probleme. Sentimentul ca impreuna, putem depasi orice obstacole.

La mai bine de 6 luni de la momentul lansarii conceptului de seminarii Avocatnet.ro, am inteles ca valoarea reala a evenimentelor noastre este data in primul rand de conexiunile pe care participantii le deschid intre ei si afacerile lor.

"Impartasim experiente".

Va intereseaza? :)

Iata evenimentele la care va invitam in perioada urmatoare:

Ghid de negociere si mediere pentru consultantii in afaceri
www.seminariileavocatnet.ro/...

Internetul pentru juristi. Notiuni explicative
www.seminariileavocatnet.ro/...

Probleme juridice si studii de caz referitoare la inregistrarea si protectia marcilor in Romania si UE
www.seminariileavocatnet.ro/...

Bazele pledoariei eficiente si tehnici de retorica
www.seminariileavocatnet.ro/...

si multe alte evenimente, accesibile in siteul seminariilor (pe care il voi schimba in cateva zile cu unul nou si frumos :"> )

www.seminariileavocatnet.ro/...

Alte discuții în legătură

Seminar: insolventa si mijloacele de preventie mihaela.bogiu mihaela.bogiu Avocatnet.ro organizeaza in data de 03 Iunie 2010 seminarul “Insolventa si mijloacele de preventie” ce isi propune sa prezinte aspecte legate de ... (vezi toată discuția)
Seminariile avocatnet.ro in provincie. care dintre ele? in ce localitati? Alin Popescu Alin Popescu Am primit in ultima vreme o serie de cereri cu privire la infiintarea unei caravane care sa poarte Seminariile Avocatnet.ro cele mai dorite si in anumite ... (vezi toată discuția)
Seminarul: contractul individual de munca-ghid practic mihaela.bogiu mihaela.bogiu Avocatnet.ro organizeaza pe 26 Mai, seminarul “Contractul individual de munca-ghid practic – Editia 2010” (seminar acreditat si recunoscut de ... (vezi toată discuția)