avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

cum execut pe cineva care a ascuns conturile si care refuza sa plateasca ,executorul cica nu a gasit conturile. ma pot adresa bancii nationale direct pentru a afla daca are conturi ca persoana pe care trebuie sa o execut plateste facturile la utilitati bilete de avion etc. deci exista fonduri si nu inteleg cum pot fi descoperite aceste conturi. a trecut un an de zile si executorul nu a reusit acest lucru.mentionez ca cel pe care trebuie sa il execut are sechestru asigurator pus de p.i.c.c.j. si o ipoteca pe imobil. ce pot face in continuare ??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:20, 27 Ianuarie 2015
Comunicati executorului toate informatiile pe care le detineti
Daca apreciati ca executorul intentionat tergiverseaza,schimbati executorul judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Executare silita-imobile ipotecate misu76 misu76 Am o suma destul de mare de recuperat de la o firma care refuza sa mai plateasca. Dupa investirea cu formula executorie a B.O. am mers la un executor ... (vezi toată discuția)
Care sunt caile? simi82 simi82 Buna! Sunt persoana juridica. Am vandut marfa lui x cu contract, s-au emis facturi si mi-au dat ca acoperire bilete la ordin. Firma y a bagat in insolventa pe ... (vezi toată discuția)