avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amortizare imobil birouri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amortizare imobil birouri

Buna ziua,

O cladire in care se desfasoare activitate de birouri in proportie >60% , la ce categorie din catalogul cu duratele de amortizare as putea sa o incadrez? La 1.5.14 " Alte constructii pentru afaceri, comert si depozitare, neregasite in cadrul subgrupei 1.5", ar fi corect? Mentionez ca as vrea sa-mi recuperez cheltuiala intr-o perioada cat mai scurta. Multumesc

│Multumesc

Alte discuții în legătură

Incadreare in catalogul de mf iuli-ana iuli-ana Am cumparat o cladire P+M, construita din lemn, pentru sediu de firma, nu stiu unde sa o incadrez conform catalogului ca perioada de amortizare. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cumparare spatiu comercial daniella73 daniella73 am cumparat un modul stradal(nu este o constructie noua) in val de 5000lei in contabilitate o inregistrez 212=404 5000 Pentru a o putea amortiza cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod clasificare blindu blindu Societatea noastra a achizitionat un distrugator de documente in valoare de 47.532,72 lei, distrugator incadrat la codul de clasificare 3.24 \\"alta aparatura ... (vezi toată discuția)