avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general incadrare cod clasificare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

incadrare cod clasificare

Societatea noastra a achizitionat un distrugator de documente in valoare de 47.532,72 lei, distrugator incadrat la codul de clasificare 3.24 "alta aparatura birotica neregasita in cadrul subgrupei 3.2"din catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe.
Este corecta incadrarea sau trebuia incadrat la codul de clasificare 3.4"alte active corporale neregasite in cele specificate la grupa 3"
Eu cred ca mai corect este 3.2.4 " alta aparatura birotica neregasita in cadrul subgrupei 3.2
Defapt poate fi identificata ca si aparatura birotica.
Mai este si diferenta de amortizare
3-5 ani la 3.2.4. fata de 8-15 ani la 3.4
In certificatul de garantie cat scrie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod clasificare drona ca mijloc fix catalin_007 catalin_007 Buna ziua. As dori sa stiu si eu unde se incadreaza o drona ca mijloc fix, mai exact codul de clasificare din catalog ? Multumesc (vezi toată discuția)
Fisa mijloace fixe ministru_ ministru_ As dori sa completez fise pentru mijloacele fixe si as dori sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarele raspunsuri: 1) in cat timp se amortizeaza geamurile ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug 34/2009 Brokeru22 Brokeru22 OUG 34/2009 la art 24 alin 1 lit b se interzice achizitionarea de aparatura de birotica. In cadrul unei institutii publice s-au achizitionat mai multe ... (vezi toată discuția)