avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS PFA

Buna seara,

Am un PFA din Mai 2014. Am depus declaratia 220 la inceput, urmand ca luna aceasta sa depun 200 si 220. Problema e ca nu mi-a sosit nimic de la casa de asigurari de sanatate pentru plata celor 5.5%. Eu nu am trecut pe la ei cand am depus declaratia la ANAF. Ar fi trebuit sa ma duc atunci? Eu am presupus ca ANAF instiinteaza Casa. Sau aceste contributii vor veni de anul acesta la depunerea noilor declaratii 200 si 220?

Daca ma duc luna aceasta, se vor calcula retroactiv, sau voi plati vreo amenda?


Ms frumos,
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
cdinuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 21:24, 27 Ianuarie 2015
Trebuia sa primiti decizia de impunere de la ANAF pentru plata CASS si a impozitului pentru anul 2014 trim II III si IV.la adresa cu care sunteti inregistrata ca PFA, nu veti plati amenda, puteti sa mergeti sa vedeti ce s-a intamplat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa gabipfa gabipfa Am pfa cu venit brut estimat 2500 ron pe an trebuie sa platesc pana pe 25 martie 16% din venitul estimat prima trim , ce imi este neclar unde platesc cas 5.5% ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real declaratie 220 daca venit realizat mai mare decat venit estimat ex_klus ex_klus Buna ziua, Sunt PFA venit real din luna august 2013. La inceputul anului 2014 cand am depus declaratia 220 am estimat venit suma X. Pe parcursul anului ... (vezi toată discuția)