avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Facilitati la inchiriere de spatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Facilitati la inchiriere de spatii

As avea o intrebare despre legea 186 / 2003 privind sustinerea si promovarea culturii scrise. Dar mai intai as dori sa stiu daca este inca in vigoare si daca are aplicabilitate (in sensul ca nu este conditionata de aparitia unor norme de aplicare, sau altele).
Cel mai recent răspuns: marcel14 , utilizator 15:10, 28 Ianuarie 2015
Legea mentionata de dvs nr 186/2003 este in vigoare,fiind ultima data actualizata la data de 31.12.2013
Ce legatura are legea privind susţinerea şi promovarea culturii scrise cu titlul dvs ?
Multumesc pentru raspuns. Intrebarea care ma interesa de fapt, presupunea mai intai ca legea sa fie aplicabila. Legatura cu titlul o da art. 21 din lege. Si ce ma interesa pe langa aplicabilitatea legii este modul de interpretare al acestui articol atata timp cat mai toate consiliile locale desi au tarife diferentiate in functie de obiectul de activitate, intrarea in spatiu se face in urma unei licitatii care presupune urcarea pretului...ca la o licitatie. Si atunci unde mai este sustinerea...
Ar putea cineva sa imi ofere un raspuns legat de interpretarea si posibila aplicare a acelui art.21 din lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm winer winer Am o nelamurire cu privire la urmatoarele : am avut control si inspectorul mi-a lasat ca masaura ca c.i.m vechi care au fost incheiate pina in aparitia ordin ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Danna_Alina Danna_Alina Buna seara, va rog ... imi poate spune cineva daca mai este valabil si pana cand Contractul colectiv de munca la nivel de ramura - cultura? (vezi toată discuția)