avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Baza legislativă de funcţionare a unei biblioteci
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Baza legislativă de funcţionare a unei biblioteci

Bună ziua,
Vă rog frumos să îmi răspundeţi la următoarele întrebări:
1. O bibliotecă municipală publică cu personalitate juridică în desfăşoară activitatea în baza dispoziţiilor Legii nr. 186/2003 privind susţinerea şi promovarea culturii scrise, republicată, cu modificările ulterioare?
2. Ce acte normative stau la baza desfăşurării activităţii unei biblioteci municipale?

Vă mulţumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 21 Noiembrie 2025
Legislatia utila
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare oug 52/2025 - exceptie achizitie carti de biblioteca alexj17 alexj17 Bună ziua, Având în vedere modificările pe care le-a suferit OUG 52/2025, mă refer la exceptia de la Articolul XVII, alin. (6) \"Prin excepţie de la ... (vezi toată discuția)
Facilitati la inchiriere de spatii marcel14 marcel14 As avea o intrebare despre legea 186 / 2003 privind sustinerea si promovarea culturii scrise. Dar mai intai as dori sa stiu daca este inca in vigoare si daca ... (vezi toată discuția)
Art18 (1) legea 53/2003 BIV IMPEX BIV IMPEX Masura ITM: \"Angajatorul pentru salariatii care isi desfasoara activitatea in strainatate are obligatia sa le comunice in timp util , inainte de plecare, ... (vezi toată discuția)