avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie impotriva sentintei pronuntate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie impotriva sentintei pronuntate de judecatorul de camera prelimininara

vad ca solutia primita in camera preliminara se poate contesta...cine judeca contestatia?

Alte discuții în legătură

Contestatie de clasare in fata judec de camera preliminara-se poate ataca cu exceptie de neconstitutionalitate catser catser Am un caz, consider eu evident penal. Procurorul de caz ne da clasare, apoi prim-procurorul apoi judecat de camera preliminara. Se poate contesta -si cum ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizia din camera preliminara florinel114 florinel114 Buna dimineata,cum pot sa fac contestatie la decizia din camera preliminara data de tribunal si unde trebuie sa o depun,eventual daca imi dati un model si in ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa contestatie camera preliminara al3xn01 al3xn01 Buna ziua contestatia de la camera preliminara o primesc acasa? (vezi toată discuția)