avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie de clasare in fata judec de camera ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie de clasare in fata judec de camera preliminara-se poate ataca cu exceptie de neconstitutionalitate

Am un caz, consider eu evident penal. Procurorul de caz ne da clasare, apoi prim-procurorul apoi judecat de camera preliminara. Se poate contesta -si cum ?
Multumesc
Încheierea prin care s-a pronunţat judecatorul de camera preliminara este definitivă, nu se poate ataca cu apel sau contestatie, iar caile de atac extraordinare pot fi exercitate numai impotriva hotararilor penale definitive prin care s-a solutionat fondul cauzei.
Încheierea prin care s-a pronunţat judecatorul de camera preliminara s epoate ataca cu contestatie in 3 zile.....eu am facut si deja am primit termen de la tribunal
mezgageza a scris:

Încheierea prin care s-a pronunţat judecatorul de camera preliminara s epoate ataca cu contestatie in 3 zile.....eu am facut si deja am primit termen de la tribunal


Ati ajuns si specialist in drept, dle mezgageza, dvs ati atacat incheiere judecatorului de camera preliminara in procedura camerei preliminare dupa trimiterea in judecata, noi discutam aici de solutionarea plângerii împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată, de judecatorul de camera preliminara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara MariusDecebal MariusDecebal Judecatorul de camera preliminara in afara atribuţiilor pe care le exercită legat de legalitatea actelor si probelor are si atribuţii legate de verificarea ... (vezi toată discuția)
Cale de atac? aurel2015 aurel2015 Am avut o plangere la judecatorie impotriva unei solutii de neurmarire/netrimitere in judecata, emisa de procurorul de caz si mentinuta de prim procuror, ... (vezi toată discuția)