avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clasificare COR - angajare RVTA si RSL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clasificare COR - angajare RVTA si RSL

Buna ziua,

Intentionez sa angajez un RSL si un RVTA. Care sunt ocupatile acestora conform clasificarii COR?
Aveti un model de fisa a postului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 29 Ianuarie 2015
Puteti folosi:
311941- Operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor
Atunci cand am avut nevoie de o adresa scrisa pentru codul CAEN, m-am adresat catre Directia de Statistica.
In cazul in care vreau o adresa scrisa pentru intrebarea de mai sus (practic sa nu fiu pasibila de amenda in cazul oricarui control ITM sau ISCIR) carei institutii ar tb sa ma adresez?

Multumesc pentru raspuns.
Ar trebui sa puneti intrebarea celor care au elaborat Clasificarea Ocupatiilor din Romania. In speta, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice intrucat RSL si RVTA nu figureaza in COR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii cor. buna ziua, sunt director tehnic (cod cor 112024). odata cu numirea ... andrei64 andrei64 Buna ziua, Sunt director tehnic (cod cor 112024). Odata cu numirea in functie mi.au fost atribuite si urmatoarele: responsabil supraveghere lucrari instalatii ... (vezi toată discuția)
Clasificarea ocupatiilor in romania. Ramochest Ramochest Stie cineva dupa ce era facuta clasificarea ocupatiilor in Romania inainte de 1995 cand a aparut COR-ul. Stiu ca si inainte erau coduri dar unde le pot gasi? (vezi toată discuția)
Cum incadrez cor un muncitor responsabil de "programul de apa" intr-o comuna? nadia_odagiu nadia_odagiu sus numitul muncitor este "responsabil de apa" (program pompe de apa), studii generale, nu stiu ce cod cor i s-ar potrivi. ajutor va rog (vezi toată discuția)