avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de suspendare CIM

Buna ziua, sunt director de punct de lucru al unei societati comerciale. As dori sa aflu daca aceasta calitate imi permite sa semnez o decizie de suspendare a CIM al unui angajat ori trebuie sa trimit documentul la semnat administratorului firmei. Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 29 Ianuarie 2015
Numai daca aveti asa ceva ca atributie in fisa postului , puteti semna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Informare disponibilizare eujad eujad conducerea societatii este plecata din tara. mi s-a comunicat telefonic sa trimit in somaj un salariat. Informarea salariatului cu privire la perioada de ... (vezi toată discuția)
Semnare contracte fara drept de semnatura ContSters57711 ContSters57711 Am lucrat timp de un an la o societate, in care pe parcursul acestui an am semnat zeci de contracte de prestari servicii, facturi, chitante, avand postura de ... (vezi toată discuția)