avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Model declaratie
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Model declaratie

buna ziua

lucrez in strainatate si am nevoie de o declaratie pe propria raspundere ca in tara unde lucrez nu am nici o datorie/obligatie ( sau credit bancar) .
ma poate ajuta cineva cu o declaratie de tipul acesta ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: mpkafa , utilizator 15:05, 29 Ianuarie 2015
Declaratia pe propria raspundere puteti sa o dati si la ambasada Romaniei in tara in care sunteti. Dati un telefon inainte
multumesc

singura problema e ca ambasada e la 700 km fata de unde stau eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția a luat un credit fără să știu. ce pot face după divorț în caz că se ajunge la executare silită? dana252 dana252 Buna seara Sotia mea cu care ma aflu in proces de divort a facut un credit bancar, fara ca eu sa stiu. Eu lucrez in strainatate de 2ani. M-au sunat de la ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma de recrutare personal alex989 alex989 Buna seara. Problema mea e urmatoarea. Am apelat la o agentie din tara care recruteaza oameni pentru a lucra in strainatate. Eu eram deja intr-un oras din ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac ???? beatrix2010 beatrix2010 Sa incep sa spun toata povestea e prea mult ..in rezumat sunt cetatean roman cu domiciliul in Romania care in momentul de fata sa afla in strainatate pus in ... (vezi toată discuția)