avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces suspendat peste 1 an
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces suspendat peste 1 an

Buna ziua. Am avut un proces in 2012-2013, pe care l-am pierdut la judecatorie in luna mai. Ulterior, avocatul care ma reprezentase m-a sfatuit sa fac recurs. Nu prea aveam mari sanse de castig. Am facut totusi cum m-a sfatuit. Am primit termen in octombrie 2013. Dupa cum respectivul avocat asta a facut tot procesul , doar a obtinut amanari, nu s-a prezentat la termen. A trecut de atunci un an si 3 luni. Intre timp, mi s-a instituit poprire pe salariu, am platit amenda initiala si cheltuielile de judecata pentru prima faza a procesului. Am primit acum citatie la tribunal, pentru luna februarie. M-am uitat pe portalul instantelor, recursul fusese suspendat in octombrie 2013, conform 155/ c. pr. civ.
Intrebarea ar fi: ce trebuie sa fac eu acum? Recursul nu mi-a folosit la nimic, amenda respectiva tot am platit-o. Cu avocatul nu am mai tinut legatura. Nu mai am ce probe sa depun. Plus ca, imi luasem gandul de la acest proces, care a fost destul de obositor psihic. Trebuie sa ma prezint, pot sa formulez o cerere de renuntare, sau se va perima procesul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:30, 30 Ianuarie 2015
Avand in vedere ca ati achitat c/v amenda initiala si cheltuielile de judecata pentru prima faza a procesului.,ca nu detineti motive intemeiate pentru a sustine recursul,este de preferat sa informati oficial instanta ca ati platit obligatiile dispuse in hotararea de fond si ca nu mai intelegeti sa sustineti cererea de recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces-verbal contraventie delisabeta delisabeta Buna ziua!. Pe 1 decembrie 2012 am fost amendata cu 500 lei pentru apel nejustificat la 112. Am peste 15 plangeri din 2004 la Politia Municipiului Targoviste ... (vezi toată discuția)
Proceduri la instanta cu mari semne de intrebare ContSters277534 ContSters277534 Am deschis o actiune pe obligatia de a face in anul 2013. La un an mi s-a cerut de raspuns la anumite cerinte si am raspuns in scris cu confirmare de primire. ... (vezi toată discuția)
Suspendare - perimare - repunere pe rol? PPPP PPPP Exista un recurs formulat de noi la un proces de pretentii ce s-a aflat in suspendare conf. 155 ind. 1 (neplata tx timbru pt. suma contestata). Dupa cele 6 ... (vezi toată discuția)