avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Regularizare CASS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Regularizare CASS

Buna Ziua,

Ieri am depus declaratia 200, iar astazi am primit in contul virtual de la ANAF decizia de impunere anuala pentru 2014 (regularizarea).

Sunt placut surprins de acest lucru, insa am o mica problema. In acel document se specifica doar diferenta pe care o am de platit in 60 de zile pentru impozitul pe venit.
Nu scrie absolut nimic de regularizarea contributiei la sanatate.

Nu se regularizeaza si CASS-ul? Trebuie sa fac ceva in plus ca sa primesc acea decizie de regularizare pentru CASS?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:17, 1 Februarie 2015
Ati primit decizia de impunere anuala cod 250 ,pentru impozitul pe venit. Urmeaza sa primiti si decizia anuala cod 630 ,pentru CASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa gabipfa gabipfa Am pfa cu venit brut estimat 2500 ron pe an trebuie sa platesc pana pe 25 martie 16% din venitul estimat prima trim , ce imi este neclar unde platesc cas 5.5% ... (vezi toată discuția)
Diferenţe de contribuţii rezultate din regularizarea anuală diferente stabilite in minus bogdanCatalin88 bogdanCatalin88 Buna ziua, Am primit in Spatiul Privat Virtual (platforma ANAF) doua documente in format PDF. 1. DECIZIE DE IMPUNERE ANUALA pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Regularizare cass din 2014 bellefille bellefille Decizie de impunere ,regularizare CASS .comunicata azi 2019,cu sume constatate in plus,unui pensionar care a obtinut un venit din cedarea folosintei bunurilor ... (vezi toată discuția)