Buna ziua.In L. nr.230/2007, referitor la sediul A.P., nu se face diferentiere intre sediul social sau punct de lucru. Se spune pur si simplu sediu. La constituirea A.P. anul trecut, i-am spus presedintelui sa treaca in statut ,, punctul de lucru al A.P."Nimic altceva decât locul unde A.P. desfa soara activitati specifice.Nu a vrut, eu nesemnând acordul de asociere. Am facut cere de intrare in asociatia de proprietari in luna decembrie, dar numai dupa ce i-mi pune la dispozitie statutul si acordul de asociera.Este corect cum am procedat? Va multumesc.
Buna ziua Dan Grecu.Fiind Asociatie de Proprietari constituita in anul1999,nu erea mai simplu sa se schimbe Acordul de asociere prin ANEXA? Asa de mult au fost preocupati admi.-ul si presedintele de bunul mers al A.P. Presedintele a aflat de la mine in anul 2010 de L.nr. 230/2007.Va dati seama cata carte are, de a trebuit sa treaca 4 ani pentru a intelege ceva din L.nr. 230/2007.Din anul 2010 tot iau legatura cu acest dinozaur numi pompos,,Serviciul Relatii cu Asociatii de Proprietari". Scurt si la obiect a fost raspunsul,,nu va convin hotararile si deciziile adunarii generale mergeti la judecatorie". Am vrut sa le arat cum au fost pacalite de admin.si pres.Raspuns:,,noi nu facem confruntari". Habar nu au ce sa controleze si ce trebuie sa valideze in urma controlului. Sunt in litigiu nu cu A.P. care nu are nicio vina ca pres. nu se ingrijeste de a informa A.P. Litigiul se refera la art. nr10 din L.nr. 230/2007 si art.nr.12 din H.1588/2007. Se arata in lege ,,daca nu se intruneste cvorumul pt.A.G sau A.G.E.se reconvoaca" si pres.spune locatarilor ,,aşa vrea ăsta". Ăsta fiind eu. Divergente intre mine si pres. sunt multe. Vă mulţumesc pentru atentie.