avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii consum
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii consum

Buna. In cazul in care un proprietar are o datorie fata de asociatia de proprietari pentru cheltuielile de consum si proprietarul face o cerere de reclaculare a sumei si a penalitatilor iar noua conducere a asociatiei de proprietari dupa calculare arata ca datoria este mai mare cu circa 500 de lei fata de actuala datorie. La discutiile avute cu presedintele asociatiei de proprietari , persoana restanta ii spune ca daca aceasta e suma totala inseamna ca si alti vecini care au restante ar trebui sa beneficieze de acelasi sistem de calcul, dar presedintele asociatiei a raspuns ca proprietarul nu poate cere asa ceva. Si ca un eventual proces in instanta nu ar rezolva nimic si ca nici in instanta nu pot cere calcularea tuturor restantantelor si celorlalti proprietari pentru ca acest calcul se face individual. Deci pana la urma daca proprietarul a cerut niste recalculari , se trezeste cu vreo 500 de lei in plus. Asta nu e inselaciune? Daca la acest proprietar au fost gasite astfel de diferente, nu ar trebui calculate toate restantele si altor restantieri?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 15:39, 30 Ianuarie 2015
Din cele lecturate inteleg ca noua echipa a efectuat o recalculare.
Calculele au dat o alta suma decat cea cunoscuta initial.
Cu tot respectul: daca faceam eu calculul si iesea in defavoarea dumneavostra inseamna ca eu v-am inselat?

Este o evaluare facuta dupa anumite criterii de o alta echipa.
Ceea ce spuneti dumneavostra inseamna o regularizare a intregului bloc: si atunci unii vor plati ceva in plus, altii vor primi niste bani inapoi.

Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari redialboss redialboss Buna ziua Situatia se prezinta astfel : Asociatia de proprietarii m-a chemat in instanta pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperarea restantelor martady martady Buna sera Va rog dacă puteți s-mi dați o mana de ajutor: In cazul in care sunt restantieri la plata intretinerii, care este actul normativ conform ... (vezi toată discuția)
Datorii la administratie ContSters114672 ContSters114672 Buna ziua. Socrii mei au o datorie de aproximativ 4900 lei care dateaza de aproximativ 3 ani dupa calculele mele. Le-a fost sistata apa calda din martie sau ... (vezi toată discuția)