Buna ziua, in urma cu 4 ani am vandut o masina pentru recarosare. Am facut contract vanzare/cumparare cu cumparatorul, am radiat-o de la finante si am facut greseala sa cred ceea ce mi-a spus cumparatorul cum ca daca ii scriu in talon "instrainat la data de,...." il incurca la recarosare. In septembrie 2014 am primit o amenda pentru lipsa rovinietei. Am depus contestatie la judecatoria Deta jud. Timis unde cred ca am dat de cel mai pro** judecator din tara asta. Cu toate ca am atacat pe toate caile si i-am atasat toate actele necesare, in plus am mers si pe lipsa semnaturii olografe anim**** pardon judecatorul a decis ca de obicei ca se poate juca de-a d-zo,... tipic romanesc si a respins plangerea pe site-ul lor neexistand nici o justificare,....
[ link extern ] .
Am doua intrebari
1) Se poate face contestatie? Daca da va fi judecatata de acelasi p***t? Ce trebuie sa fie diferit la contestatie fata de prima data (mai trimit odata actele si sper sa judece vre-unu care si gandeste ce decide?).
2) Pot plati la caseria CNADNR amenda, la taxe si impozite se poate stiu sigur dar femeile alea nu au nici o vina sa le fac sa numere juma' de zi? Daca da se poate plati cu monede? Am cam 300 ron in monede de 1b (~50 lei), 5b(~70 lei) si 10b(~180 lei) pe care i-am strans special pentru situtii de genul (ii si port in masina in caz ca vre-un politist ma amendeaza aiurea, cer plata pe loc). Din cate stiu sunt obligati sa ia banii (fiind bani legali pusi in circulatie de trezoneria romana).
Nu imi e de suma ci cat de nedreptatea legilor din Romania si incompetenta instantelor care admit astfel de abuzuri,.... de aceea daca se poate plati cu monede nici nu ma mai obosesc cu contestatie,...