avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare lucrari efectuate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare lucrari efectuate

Detin o firma de confectii metalice care a executat si montat o structura in subantrepriza pentru un antreprenor general. Pentru lucrarile efectuate am emis situatie de lucrari si factura care au fost acceptate de antreprenorul general dar nu au fost platite. Antreprenorul general a intrat in insolventa si a oprit activitatea. Fiind sigur ca sunt sanse mici sa-mi fie platita factura vreodata, nu am apelat la un avocat pentru inscrierea la masa credala si am completat eu cererea de admitere a creantei la masa credala pe care am trimis-o atat la lichidator cat si la tribunal. Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu apar in tabelul de creante.

Avand in vedere faptul ca sunt sanse 0 de a mi se plati factura, am dreptul de a demonta toate lucrarile executate pentru antreprenorul general? Daca da, cine trebuie sa-mi aprobe accesul in incinta santierului pentru a efectua aceasta operatiune?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:46, 31 Ianuarie 2015
Intrebati la Tribunal daca sunteti inscris in tabel. Nu intodeauna apare pe portal.
Nu aveti dreptul sa va ridicati lucrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala- fara actiune in dreptul comun Minodora Sorian Minodora Sorian Am inaintat o ordonanta presedintiala in baza art.581 Cod civil raportat la OUG 34/2006 privind achizitiile publice. Am solicitat suspendarea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala la o debitoare cu sediul in ungaria Minodora Sorian Minodora Sorian suntem un s.r.l. care am executat lucrari de canalizare cu statie de epurare in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu antreprenorul general al ... (vezi toată discuția)
Contract de subantrepriza cora01 cora01 Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema, daca se poate: Am incheiat un contract de subantrepriza, numai manopera, cu antreprenorul ... (vezi toată discuția)