avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in instanta pentru neplata salariului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in instanta pentru neplata salariului

Buna ziua
Urmeaza sa intocmesc o cerere de chemare in judecata a angajatorului pentru neplata salariului.
As dori un sfat pentru ca nu am mai facut asta pana acum si anume daca trebuie sa fac eu sau daca este admis de instanta un calcul al valorii salariului actualizat cu rata inflatiei si cu dobanda legala, avand in vedere faptul ca sunt contabil.
Daca nu se admite cine o sa faca calculul?.Instanta sau angajatorul?
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 14:29, 1 Februarie 2015
Multumesc frumos
Duminica placuta tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata angajator codrina.ama codrina.ama Buna seara, Se pare ca va trebui sa apelez la instanta pentru a-mi recupera drepturile salariale restante la desfacerea CIM cu art 65(1). Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face - actualizare suma cu dobanda legala AndreoP AndreoP Buna ziua, Ma poate lamuri cineva in legatura cu termenul de prescriptie a unei datorii cu titlu de compensatie? Intrebarea mea este daca pot formula in ... (vezi toată discuția)
Angajator in ilegalitate? mikehit47 mikehit47 Angajatorul meu este înregistrat ca firma IT in Romania, activează în industria cazinourilor online. Ne obliga sa impersonam persoane de peste hotare pentru ... (vezi toată discuția)