avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca se face condens nu se mai pot preleva amprente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca se face condens nu se mai pot preleva amprente

In urma unei spargeri anchetatorii au spus ca s a facut condens in cass si ca nu se pot preleva amprente .As vrea sa stiu daca este adevarat acest lucru s au doar am fost mintita .Totodat nu s a putut preleva amprente de pe o cutie de carton motivand ca nu este plastifiata si nu se poate preleva nimic .Va multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: grasy09 , utilizator 12:22, 1 Februarie 2015
Aveti dreptul de a studia dosarul.
Nu se pot preleva mereu amprente.
Sunt si situatii in care aprenta nu e clara.
Nu cred ca v-au mintit dar se poate si verifica.
Aveti studii juridice?
Nu am studii juridice .dar cand am fost la declaratii politistul vorbea la telefon cu vineva si persoana de la telefon ii spunea ca lucturile furate au fost vandute si acum dpun ca nui adevarat ca nu au nici suspecti si ca inca cerceteaza .
Mai trebuie sa spun ca in unul din dormitoare este o amprenta vizibila dar ei nu au prelevat din dormitoate nimic
Daca exista spatii/bunuri unde apreciati ca existe amprente,aveti dreptul sa protejati zona in discutie si sa sesizati oficial procurorul de caz care poate dispune prelevarea amprentelor
Prelevarea amprentelor este ingreunata in multe situatii,este imposibil de realizat de pe multe bunuri/produse,iar trecerea timpului conduce la disiparea elementelor si indiciilor amprentelor
De regula isi dau silinta in astfel de cazuri.
Nu inteleg ce au facut...

Alte discuții în legătură

Declansarea actiunii penale ana6464 ana6464 Am doua neclaritati cu privire la punerea in miscare a actiunii penale : - conform art 9 din Cpr.pen actiunea penală se pune în mişcare [b]prin actul de ... (vezi toată discuția)
Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)