Dupa divort noul lui permis de sedere va avea tot adresa mea? Dupa divort oare mai poate folosi ca dovada a spatiului de locuit actul notarial de luare in spatiu facut de parintii mei chiar daca este specificat in acest act ca este luat in spatiu ca si ginere pt a locui impreuna cu fiica mea...sau va trebu sa fie luat in spatiu de altcineva?el are un contract de inchiriere in alta localitate unde locuieste in fapt
dar adresa din permis a ramas tot cea a parintilor mei.sper ca dupa divort sa nu mai aibe dreptul la adresa parintilor mei.
Banuiesc ca este vorba de un cetatean strain, fost sot al dumneavoastra. Dupa ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii de divort puteti notifica Inspectoratului General pentru Imigrari si organelor de politie de la adresa de domiciuliu acest aspect cu specificatia ca la momentul notificarii fostul sot nu mai locuieste efectiv la adresa respectiva. Autoritatile vor intreprinde cele necesare in vederea procesarii acestor informatii in evidentele lor si evident acest aspect va declansa verificari privind dreptul de sedere al cetateanului strain pe teritoriul Romaniei.
Multumesc pt raspuns. Am anuntat ORI despre despartirea in fapt.deoarece avem un copil cetatean roman i se va prelungi permisul. Sper sa nu mai aibe aceeasi adresa fara sa fiu obligata la evacuare prin instanta