Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ma intrebam ce as putea face pentru a indrepta lucrurile realizate in trecut?
Chitanta pentru persoane juridice. Bon fiscal pentru persoane fizice si nu ma incadrez in exceptiile respective. Asadar, daca am emis chitante pentru persoane fizice ce mai pot face? Stiu, imi cumpar casa de marcat, insa are legatura cu prezentul.
Verificati daca va incadrati la urmatoarea exceptie din 0rdonata 28/1999
i) comertul cu amanuntul prin comis -voiajori, precum si prin corespondenta, cu exceptia livrarilor de bunuri la domiciliu efectuate de magazine si unitatile de alimentatie publica, pe baza de comanda;
Dvs. ce sunteti , SRL ? Sau persoana fizica ?
Pe de alta parte de ce nu va incadrati ? la exceptia de la k) : k) comertul cu amanuntul prin comis-voiajori, precum si prin corespondenta, cu exceptia livrarilor de bunuri la domiciliu efectuate de magazine si unitatile de alimentatie publica, pe baza de comanda