Buna seara! Am lucrat ca si vanzatoare la un magazin alimentar. Din data de 15.01.2015 sunt trimisa in somaj, fara preaviz si fara a se face inventar. Ieri mi-a trimis fosta sefa mesaj ca astazi, duminica , la ora 08.00 sa ma prezint la inventar. eu nu sunt in localitate momentan. Fara mine a spus ca nu face inventar si nu a facut. M-a amenintat ca daca nu vin imi trimite politia la usa... Cu ce drept? Este legal? Eu nu mai am treaba cu gestiunea de la data trimiterii in somaj. De la acea data si pana acum eu nu mai am treaba cu gestiunea!... Ea isi aduce si marfa fara factura, noi in magazin nu aveam nici un NIR, nimic...Ea a preluat magazinul de la fostul angajator in 09.12.2014, pe baza de inventar si atunci a iesit bine inventarul. La toate celelalte locuri de munca nu au fost probleme la inventar. Ce ma sfatuiti sa fac, trebuie sa merg la inventar dupa 16 zile de la trimiterea mea in somaj? Multumesc anticipat!
Neplata salariului
bibianca
Buna,
La jumatatea lunii decembrie 2014 m-am angajat la un magazin de haine. La sfarsitul lunii decembrie am primit banii pe cele 2 saptamanii lucrate pe ... (vezi toată discuția)