avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesire din tara cu un copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesire din tara cu un copil minor

Buna ziua!

As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat copilul spre crestere si educare, este pe numele meu si tatal plateste pensie alimentara, nu am fost casatoriti.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:48, 28 Martie 2015
Nu, ultima sentinţă este cea valabilă, în problemele cu minorii, "definitiv şi irevocabil" este valabil pănă la următoarea hotărâre. "Definitiv şi irevocabil" trebuie să mergeţi dvs. la Judecătorie, să se pună acea menţiune pe hotărâre. Faptul că nu aveţi menţionate pe ultima hotărâre acele cuvinte nu înseamnă că hotărârea nu e definitivă şi irevocabilă, bineînţeles, până la următoarea hotărâre. Cred că mai trebuie să aşteptaţi până la majoratul copilului , ca să puteţi circula cu copilul peste graniţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului gabi1111 gabi1111 Buna seara sunt o mama careia mi sa incredintat minoru dupa divort ( fara alte specificari) intrebarea me este DACA EU AM MINORUL INCREDINTAT PENTRU AL LUA CU ... (vezi toată discuția)
Iesire minor in afara tarii gigelas gigelas Buna ziua, Dupa un divort cu 2 minori,instanta a dispus incredintarea copiilor la ambii parinti,cate unu la fiecare. Hotararea este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor de 7 ani dupa divort mamica_1 mamica_1 Buna ziua, Am divortat in 2008 si am primit o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare catre mama a minorului. Custodia nu este comuca, imi ... (vezi toată discuția)