Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Ursutz	                   

Buna ziua,
 Ma intereseaza sa aflu care pot fii motivele invocate pentru ca un judecator sa hotarasca scutierea de la plata taxei judiciare de timbru şi ... (vezi toată discuția)
	                    Ursutz	                   

Buna ziua,
 Ma intereseaza sa aflu care pot fii motivele invocate pentru ca un judecator sa hotarasca scutierea de la plata taxei judiciare de timbru şi ... (vezi toată discuția)

bogobogobogo	                   

Sunt pensionar si am avut un chirias care nu si-a achitat cheltuielile,respectiv chirie gaz,curent.
  As dori sa stiu cum pot ,in cazul in care il actionez ... (vezi toată discuția)
	                    bogobogobogo	                   

Sunt pensionar si am avut un chirias care nu si-a achitat cheltuielile,respectiv chirie gaz,curent.
  As dori sa stiu cum pot ,in cazul in care il actionez ... (vezi toată discuția)

iosifica	                   

CAND UN COLECTIV DE ANGAJATI DAU FIRMA LA CARE AU LUCRAT IN JUDECATA DIN CAUZA NEPLATII SALARIILOR CATRE ANGAJATI SI NERESPECTARII CONTRACTULUI DE MUNCA A ... (vezi toată discuția)
	                    iosifica	                   

CAND UN COLECTIV DE ANGAJATI DAU FIRMA LA CARE AU LUCRAT IN JUDECATA DIN CAUZA NEPLATII SALARIILOR CATRE ANGAJATI SI NERESPECTARII CONTRACTULUI DE MUNCA A ... (vezi toată discuția)