Salut am o problema extrem de grea as dori niste raspunsuri..va rog mult de tot sunt terminat.In 2010 am fost condamnat pt conducere fara permis,nr expirate si alcool.am primit suspendare.In 2012 am fost din nou condamnat pt furt tot prin suspendare am primit 2 ani si 4 luni cu suspendare si 5 ani termen de incercare.Anul trecut am luat permisu iar acum inainte de sarbatori mi-am luat masina pe data de 29.01.2015 am baut cu un coleg de munca ma oprit politia din nou nr expirate si alcool dar acum aveam permis.Am suflat in etilotest 0,69 am refuzat probele de sange nu stiam ca nu tre sa le refuz.mi-au zis domni politisti ca mi-au suspendat permisu pe 6 luni.Ce trebuie sa fac sa-l pot recupera.VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT MIL ANULEAZA??? IL POT RECUPERA?? CE TRE SA FAC VA MULTUMESC ANTICIPAT
DOAR in calitate de sofer mi se pare normal ca macar acum sa stati un picut (mai mult) la racoare.Poate macar acum sunt destule argumente sa se aplice corect legea daca la a doua abatere ati scapat din nou.
Buna seara am o mare intrebare..am inteles de la avocat ca ma poate ajuta sa-mi scoata nr rosi expirate si mia mai zis ca pot faca un acord cu procuroru pt recunoastere si regret si pot scapa mult mai repede si mai ieftin.oare sa fie adevarat sau imi zice doar asa?? Saptamana viitoare tre sa merg la politie pt declarati...sa fac cum ma sfatuit avocatu?va rog ceva pareri Va multumesc mult
Era greu sa ne invatam minte de prima oara?
De ce ati fost inconstient, a trebuit sa va legati la cap, mai ales acum cand stiati prin ce ati trecut?
Justitia nu e oarba si nici proasta. Din 2012 ati fost recidivist, chiar daca sentinta probabil expirase.
Sigur ca furtul si conducerea fara permis nu au vreo corelatie.
Nu stiu cat va atarna apararea pe care o pregatiti in aceasta situatie. Este a doua infractiune in domeniul circulatie, ambele avand consecinte deosebit de grave. Eu nu ma sui la volan nici daca imi expira buletinul, vorba vine.
Permisul se poate recupera dupa ce hot. judecatoreasca ramane definitiva, la un an de la aceasta prin redobandire, cu examen teoretic si practic sustinut cu un examinator. Vi se intocmeste dosar de scoala de soferi.
Cf legii, limita pentru contraventie si suspendare pe 90 de zile este pana in 0,4 si spuneti ca nu vi s-a intocmit dosar penal, desi aveati 0,69.
Se cam bate cap in cap. In orice caz, fiindca sunteti recidivist, cautati-va un avocat bun, caruia sa ii explicati clar si detaliat situatia pentru a va putea lua un minim de pedeapsa. In orice caz, nu mai sperati la o suspendare. Hilar este ca va pasa mai mult de permis si nu de incarcerare. Il vreti din nou sa faceti aceleasi greseli? Eu nu vi l-as mai da, sincer!